RedRiz+Q10 tabl punariisivalmiste 60 kpl

Vahva punariisi-vitamiinivalmiste, jossa mukana ubikinoni Q10. 

Pakkauskoko:
60 kpl
Markkinoija:
Harmonia Life Oy
Tuotetta varastossa
14,81 €
274,26 € / kg

Vahva punariisi-vitamiinivalmiste, jossa mukana ubikinoni Q10.

1–2 tablettia 2 kertaa päivässä.

Tuotetta suositellaan käytettäväksi kahden–kolmen kuukauden pituisina kuureina, joiden jälkeen pidetään vähintään kuukauden pituinen tauko.

Vuorokausiannos (2-4 tabl) sisältää:

  • Punariisi 267-534 mg (josta monakoliini K:ta 4-8 mg)
  • Koentsyymi Q10 10-20 mg.

Punariisijauhe (Monascus purpureus -fermentoitua riisiä), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatti, kroskarmelloosi), ubikinoni-/koentsyymi Q10-jauhe, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyeteeniglykoli, hydroksipropyyliselluloosa).

Ei hiiva-allergiselle. Ei maksasairaudesta kärsivälle. Ei imettävälle. Ei raskaana olevalle. Ei statiinilääkkeitä käyttäville. Punariisikuurin aikana ei pidä juoda greippimehua – se sisältää yhdisteitä, jotka hidastavat aktiivisten aineiden puoliintumista kehossa. Ei saa käyttää samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa.

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.

Huoneenlämmössä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:RedRiz+Q10 tabl punariisivalmiste 60 kpl
Arvostelusi